مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است

واکنش واشنگتن به انتخاب هشتمین رئیس جمهور ایران

وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای نسبت به برگزاری انتخابات در ایران و انتخاب حجت الاسلام رئیسی، بعنوان رئیس جمهورمنتخب واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۳۷۳
به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا در واکنش به نتایج سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران و انتخاب حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی بعنوان رئیس جمهور، اعلام کرد: واشنگتن به تداوم گفتگو‌ها با ایران بمنظور احیای توافق هسته‌ای، حتی پس از انتخابات ریاست جمهوری نیز متعهد است.

وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه خود بار دیگر اقدام به اتهام زنی علیه ایران کرده و مدعی شده است که؛ سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران، بصورت آزاد و عادلانه برگزار نشده است.

از سوی دیگر نیز روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» به نقل از مشاوران بایدن مدعی شده است که، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تصمیم گرفته تا پیش از برگزاری مراسم تحلیف «حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور منتخب ایران با طرف ایرانی به یک توافق نهائی برسد.

این روزنامه بر اساس صحبت‌های مشاوران بایدن نوشته است؛ هفته‌های پیش از مراسم تحلیف «حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی» یک دریچه منحصر به فرد است تا به یک توافق نهائی برسیم.

این در حالی است که بسیاری از کشور‌ها انتخاب حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی را بعنوان رئیس جمهور ایران تبریک گفتند و خواستاری تداوم و گسترش همکاری‌ها با ایران شدند.

از سوی دیگر اتحادیه اروپا نیز اعلام کرده است که، نشست کمیسیون مشترک برجام روز یکشنبه در وین از سرگرفته می‌شود و طرف‌های مذاکره کننده رایزنی‌هایی را برای احیا توافق هسته‌ای ازسر خواهند گرفت./باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
آخرین اخبار